Kennel

 

Mijn foklijn staat garant voor gezondheid en karakter. Ik doe mijn uiterste best om een typisch Tervuerense herder te fokken met een betrouwbaar karakter, geschikt voor het gezin. Met een grote werklust op gebied van het herderen, agility of obedience training.
Deze vorm geniet bij mij de hoogste prioriteit. Problemen bij de opvoeding worden door mij persoonlijk begeleid.
De pups worden in huiselijke kring gehouden, zijn dus zeer goed gesocialiseerd. Met 3 weken gaan ze naar de buitenkennel waar ze zich zelf kunnen ontplooien en nog de beschikking hebben over een speelwei.Regelmatig komen ze in huis.De pups worden onderworpen aan de zg. Early Neurological Stimulation Test van C.L. Battaglia ( USA) zie Over erfelijkheid

Conform de reglementen van de NVBH ( Nederlandse Vereniging Belgische Herdershonden) zijn beide ouderdieren op Heupdysplasie geröntgend. De röntgenfoto's worden beoordeeld door de G.G.W. van de Raad van Beheer op kynologische gebied in Nederland of door de Nationale Commissie voor skeletafwijkingen bij huisdieren te Merelbeke België of door Prof. Didier Fau te Lyon Frankrijk. Al mijn fokmateriaal voldoet ruimschoots aan de exterieur- en gezondheidseis gesteld door de NVBH..
Mijn kennel is lid van de NVBH ( NL) K.UC.B.H ( B) en CCFBB
( Frankrijk).
Ik voldoe geheel aan de regels opgesteld door "de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland" en van de Koninklijke Maatschappij St.Hubert.

Ik hanteer een vrijblijvende wachtlijst.
De pups worden vanaf 1 januari 2006 gechipt en overgedragen met een "Handleiding " en koopovereenkomst. Europees gezondheidspaspoort, waarin opgenomen de pupentingen, ontwormschema en een stamboom uitgegeven door de Koninklijke Maatschappij St.Hubert te België welke is erkend door de F.C.I.
Al de pups worden met 7 weken onderworpen aan de Cambell test.

Ik ben tevens in het bezit van de diploma's Algemene Kynologische Kennis, Exterieur en Bewegingsleer en ben FCI keurmeester van diverse rassen.
Meet us

Wilt U meer informatie, maak dan een afspraak voor een kennelbezoek of kijk verder nog op deze site.

[Portret Tervuerense Herder] [Rasstandaard]